RESET JOUW VERHAAL

Neem de stap naar authentiek kiezen voor jezelf en jouw geluk

 

 

Kies jij morgen dat je een ander pad gaat lopen!?

Tijdens je leven vorm je een verhaal over wie jij bent. Dat doe je door je hele leven heen. Als je heel jong bent begint het al. Je leert wat de waarden en normen zijn in jouw gezin van herkomst, de school, vrienden en sportvereniging. Je past je aan. We noemen dat wel eens de programma’s of het script wat je schrijft.

Je kan dit verhaal herzien! Dat mag gewoon! Je kan op elk moment in je leven besluiten dat je het anders wilt zien, anders wilt denken, andere beslissingen wilt nemen…Wat een opluchting is dat!

Maar waar begin je als je dit verhaal wilt herzien?

 • Start met het bekijken van de opbouw van het verhaal dat je nu vertelt. 

 • Reflecteer op hoe het is ontstaan en wat je wilt behouden en wat niet

 • Versterk je zelfbeeld

 • Doe zelfonderzoek

 • Zie hoe mooi en uniek jij bent

 • Kom in actie

 • Herschrijf je verhaal ( letterlijk!)

 • Oefen je verhaal

 • Vertel je verhaal

RESET JE VERHAAL!

Ik dacht altijd dat ik best goed wist wie ik was. Ik vertelde mijzelf een verhaal over mijzelf. Het verhaal wat zich mijn leven tot dan had gevormd. Ik was niet altijd heel blij met mijzelf, zelfkritisch en ik had last van negatieve gedachten. Maar was dat wel waar?

Ik vergeet nooit het moment waarop ik dacht..waarom denk ik dit eigenlijk? Is dit wel waar? en daar volmondig NEE op kon zeggen. Ik had alle gedachten over mijzelf als waar gezien, ik had alle feedback die ik ooit had gekregen als waar aangenomen, ik was van mijzelf en mijn eigen kracht afgedreven! HO STOP! dat wilde ik niet meer. ER WAS OOK EEN ANDERE IK. Een ik die zelfverzekerd was, geloofde in mijzelf en die dromen en wensen had. DAAR WIL IK VOOR GAAN! Ik werd me bewust dat mijn ideeen over mijzelf niet klopten en dat ik ze kon draaien. Ik werd me bewust van de kracht van gedachten en gevoelens en hoe ik deze kon beïnvloeden en kon oefenen met het creëren van een positiever en sterker zelfbeeld. Vanuit daar ben ik alleen maar gaan groeien en bloeien!

Vanuit mijn nieuwe innerlijke kracht vond ik steeds meer mijn pad. Ik ging andere beslissingen maken, ik ging voelen wat mij zin gaf en bewoog me meer en meer naar mijn essentie! dat wat mijn zielsverlangen was. Want als je jouw energie en frequentie verhoogt door te kiezen voor groei, dan komt alles tot leven!

Ik ben mensen steeds meer gaan begeleiden in dit proces! Ik heb er een online programma van gemaakt, zodat ik zo veel mogelijk mensen deze ervaring kan laten meemaken.

 Kies voor jezelf, met alles wat je bent!

 

Z

Een zelfonderzoek in 5 stappen

Z

Voor iedereen die zich graag bewust wil worden van wie ze echt zijn

Z

Je ontdekt alles wat er onder de waterlijn meespeelt in de keuzes die je maakt

Z

Je krijgt inzicht in wat jou op dit moment belemmert om stappen te nemen

Z

Reflecteer op waar je nu staat en waar je naartoe wilt.

Z

Je leert jouw krachten en talenten kennen

Z

Je ontdekt wat er zo bijzonder is aan jou en wat je kunt doen om meer in jouw kacht te gaan staan.

Z

Je vindt jouw doel van het leven, jouw zielsverlangen doordat je gaat kijken vanuit kracht en positieve vibes

Z

Een groep gelijkgestemden! Je wordt lid van een community

 

 

 

 

 • 5 coachgesprekken( 125 euro per uur)
 • Werkboek met opdrachten 
 • talentenanalyse-uitwerking 

 voor 700 euro

 

Wat vonden anderen?

Karijn creëert ruimte om naar talenten te kijken en bespreekbaar te maken wat ieder nodig heeft. Karijn is je vriendin, dichtbij, liefdevol en ook confronterend. Karijn verwoordt oordeelvrij en geeft daardoor dat zetje om ook eerlijk naar de voor jezelf lastige punten te kijken en te delen. Dit levert een echte verdieping!”

Karijn heeft ons enorm goed geholpen bij de uitdieping van onze interne samenwerking. Ze weet zeer natuurlijk een open en veilige sfeer te bouwen waarbinnen het echte (complexe) gesprek op tafel komt. Met doortastende vragen en weet ze je te helpen om die onderwerpen uit te diepen die ertoe doen!”

Karijn neemt je in korte tijd mee in een heel andere Talenten en ´zijns´ wereld: niet in een wereld van creatief zijn of communicatief zijn maar in een wereld waarin er combinaties van talenten mogelijk zijn. Ik ben nu bv een foutenspeurneus en een buikdenker. Dat doet ze op een levendige en inspirerende manier waardoor ik mijn talenten duidelijker en scherper kan etaleren. En er een verhaal bij heb. Het resultaat is dat andere nog beter en `onderscheidender` weten wie ik ben. Deze talenten labels geven me meer zelf vertrouwen

Als opleider en coach in het proces om te (leren) reflecteren op samenwerking en op jezelf in de samenwerking voelt Karijn haarfijn aan waar het spannend kan zijn.