Van vreemde eend in de bijt naar authenticiteit!

Als kind was ik al anders, voelde me anders. Ik voelde de sfeer in een ruimte meteen aan. Ik wilde dieper gesprekken voeren over het leven, ik was mega hoog gevoelig en had last van de emoties van iedereen. Ik voelde me een vreemde eend in elk gezelschap. Ik hield van alleen zijn en schilderen, spiritualiteit en ik dacht na over de zin van het leven. De aansluiting met mijn leeftijdsgenoten had ik weinig. Ik paste me aan, ik werd stil. Door de loop van mijn leven leerde ik mijn talenten en gevoeligheden steeds meer waarderen en inzetten. Nu is het mijn belangrijkste tool in het begeleiden van anderen, en zet ik andere mensen in hun kracht.

Als ik terugkijk was ik altijd al een coach in de dop. Ik was me al heel jong bewust van een bepaalde “opdracht” in mijn leven. Die ging verder dan alleen mensen helpen. Ik wilde mensen in hun kracht zetten, ze leren zien hoe mooi eigen ze waren. Eigenwijsheid en Authenticiteit vergroten.

Door mijn verschillende opleidingen en werkcontexten ontwikkelde ik me steeds meer richting dat doel. Ik was stagebegeleidster, maatjesproject coordinator, docent HBO, mentor, supervisor en uiteindelijk rondde ik in 2017 ook nog mijn master begeleidingskunde af. Ik coachte en begeleide mijn hele werkende leven en ik werd steeds beter in het echt vinden van de kern van waar het volgens mij om gaat: Kracht ophalen, sterker maken en vanuit daar ontwikkelen. De manier waarop is door mensen helpen hun bewustzijn te vergroten. Wie ben ik? wat wil ik? Wat is er uniek aan mij? Wat wil ik zijn en neerzetten?

Op verschillende momenten in mijn leven heb ik mensen op mijn pad getroffen die me hebben geïnspireerd, die me hebben geraakt en me op een ander pad hebben doen belanden. Ze spiegelde mij, gaven me opdrachten, stelde moeilijke vragen.

De grootste shift in mijn werk was mijn introductie met het werk van Luk Dewulf en Els Pronk. Zij beschreven 39 talenten/ eigenschappen die zo treffend zijn dat ik die alle dagen gebruik in mijn werk. Ze geloven ook in de eigenheid en veerkracht van een ieder. Iedereen heeft de behoefte om gezien te worden zoals ze zijn!.

Ik leer je erg graag meer over!

Ik ben iemand die altijd zoekt naar verbinding, die leeft op mijn innerlijke kompas en altijd vanuit intuïtie beslissingen neemt. Ik ben een sfeervoeler, een buikdenker en zinzoeker. Geef mij een probleem en ik heb meteen 100 ideeen. Ik bubbel dan van de energie! Ik ben een herkauwer, ik denk altijd na over mijzelf en mijn handelen en help anderen dat meer te doen. Ik ben een aansteker, als ik enthousiast ben voor iets dan neem ik je er in mee!

Karijn

Ik ben trainer en docent maar ook coach

Alles wat te maken heeft met het begeleiden in de ontdekking van het zelf en de betekenis die jij hebt in het leven.

Ik ga voor het vinden van jouw

Authenticiteit en eigenheid

Leukheid

Unieke kracht

 

Ik coach in de leeftijd van 5-99 jaar oud

Karijn