DURF JIJ ANDEREN TE VRAGEN HOE ZIJ JOU ZIEN?

Ik struggle een beetje met het volgende.. voor mijn website ben ik bezig met het verzamelen van verhalen over mijzelf. Het liefst natuurlijk mooie verhalen van mensen die echt wat hebben aan mijn coaching en training.

Mijn website maakster heeft me de opdracht gegeven om mensen te vragen om een review.

En ik blokkeer compleet. Dat is best confronterend want de eerste opdracht die ik mijn coachees geef is: vraag eens een aantal mensen in jouw directe omgeving hoe ze jou zien. Dat leek een makkelijke opdracht tot ik hem dus zelf ging doen.

Het bewijst maar weer dat wij zelf als begeleiders en coaches altijd moeten blijven oefenen en leren en dat ook wij dingen lastig vinden. Ik ben ook niet bang om dat hier te delen, dat hoort er gewoon bij en bij mij.

Als mens hebben we een beeld van hoe mensen naar ons kijken en we hebben het vaak fout. We denken namelijk vanuit onze eigen bril en die is niet altijd roze. Of niet altijd in ieder geval. Daarnaast is het maatschappelijk niet erg geaccepteerd om jezelf te ‘verkopen’ of om heel positief over jezelf te zijn naar buiten toe… beetje opschepperig vinden we dat. Beter zijn we bescheiden… nou… dat is echt STOM! Bij deze!

We onthouden onszelf de kans om te groeien, om positieve emoties te voelen en complimenten te ontvangen.

Ik stel de vraag maar gewoon: wie wil voor mij een korte tekst schrijven over jouw ervaring met mij en mijn trainingen of Coaching?

Doe het zo:
– Ik ken jou als docent/trainer/coach
– Wat ik waardeer aan jouw manier van werken is…
– Ik raad anderen aan met jou te werken omdat….

Wil je me dit dan via de mail sturen? Karijnbreuning@outlook.com( op linked in posten.. dat vind ik wel next level spannend… stapje voor stapje graag😉)

Laten we oefenen met onszelf laten zien en vragen aan anderen hoe ze ons zien.
Laten we oefenen met complimenten ontvangen en geef meer complimenten aan de ander zodat zij kunnen stralen!
Thanx!!
#coaching #training #mindset #zingeving #talent

Karijn