Le cour(de kern) een 4 daagse coachretraite in de Dordogne 4,5,6,7 juli 2022

ik wil mee!

Jij staat op dit punt...

 

> Je wilt je meer bewust worden van jouw eigenheid en jouw talenten en bent er klaar voor positieve stappen te maken in je leven!

 

> Je wilt onderzoeken wat je zin geeft en waar je warm voor loopt. Je wilt je energie opbouwen en behouden in plaats van weg geven!

 

> Je wilt er even tussenuit en helemaal focussen op jouw ontwikkeling in een prachtige omgeving! 

 

Ik dacht altijd dat ik best goed wist wie ik was. Ik vertelde mijzelf een verhaal over mijzelf. Het verhaal wat zich mijn leven tot dan had gevormd. Ik was niet altijd heel blij met mijzelf, zelfkritisch en ik had last van negatieve gedachten. Maar was dat wel waar? 

Ik vergeet nooit het moment waarop ik dacht..waarom denk ik dit eigenlijk? Is dit wel waar? en daar volmondig NEE op kon zeggen. Ik had alle gedachten over mijzelf als waar gezien, ik had alle feedback die ik ooit had gekregen als waar aangenomen, ik was van mijzelf en mijn eigen kracht afgedreven! HO STOP! dat wilde ik niet meer. ER WAS OOK EEN ANDERE IK. Een ik die zelfverzekerd was, geloofde in mijzelf en die dromen en wensen had. DAAR WIL IK VOOR GAAN! Ik werd me bewust dat mijn ideeen over mijzelf niet klopten en dat ik ze kon draaien. Ik werd me bewust van de kracht van gedachten en gevoelens en hoe ik deze kon beïnvloeden en kon oefenen met het creëren van een positiever en sterker zelfbeeld. Ik leerde mijn talenten kennen en vanuit daar ben ik alleen maar gaan groeien en bloeien!

Vanuit mijn nieuwe innerlijke kracht vond ik steeds meer mijn pad. Ik ging andere beslissingen maken, ik ging voelen wat mij zin geeft en wat het belangrijkste was voor mij. Samengevat:  DOE MEER VAN WAAR JE BLIJ VAN WORDT!

Ik ben mensen steeds meer gaan begeleiden in dit proces! Ik heb er een online programma van gemaakt, zodat ik zo veel mogelijk mensen deze ervaring kan laten meemaken. 

En NU doen we het live! en wel in Frankrijk, in de Dordogne in een 4 daagse reis op een geweldige plek.

Met een groep vrouwen, met goede begeleiding ga je een reis maken naar meer zelfinzicht en een sterker zelfbeeld. Je leert wat je zin geeft, wat jouw energie doet toenemen. Je leert wie je bent, wat jouw kracht is en wat je moet doen om die meer in te zetten!

 

Z

Je staat op een kruispunt in je leven en maar weet niet welke weg in te slaan.

Z

Je wilt jouw zelfbeeld verbeteren en jouw verhaal versterken

Z

Je wilt onderzoeken wat jij kunt en wat jij wilt

Z

Je voelt dat er veel meer in je zit, maar je weet niet hoe je het kunt inzetten en laten zien

Z

Je wilt weten wat er zo bijzonder is aan jou.

Z

Je wilt leren wat jouw unieke talenten zijn en ze meer gaan inzetten

Z

 Je wilt meer in contact komen met jouw drijfveren en zielsverlangen en vanuit daar beslissingen nemen die goed voor je zijn.

Nieuwe data!!!

10,11,12,13 en 14 mei  VOL

 

4,5,6,7 juli!!

Schrijf je snel in! De reis gaat door met minimaal 6 aanmeldingen

Deze stappen zet je in een prachtige omgeving met kundige begeleiding

Karijn Breuning, Coach en Begeleidingskundige is al jaren opleidster van coaches en coacht vele mensen naar een sterker zelfbeeld en een nieuw verhaal. Ze heeft 15 jaar ervaring en helpt je kundig, rustig en vaardig door haar eigen ijsbergmethode. Wil je hier mee over weten? Kijk dan eens op haar pagina.

website Karijn

Wat kan je die 4 dagen allemaal verwachten?

Je kan niet 8 uur per dag gecoacht worden. Het is ook belangrijk om lichaam, geest en ziel te helpen om inzichten te krijgen. Dus naast coach gesprekken, en gezamenlijke bijeenkomsten ga je ook lekker eten, wandelen, creatieve werkvormen doen, bij een haardvuurtje zitten, en er is een mogelijkheid voor iedereen om gemasseerd te worden!

#prijzen

coaching

Voor iedere deelnemer is 2,5 uur individuele coaching gereserveerd. Een sessie tijdens een wandeling in de natuur en een sessie in rust, op de mooiste plek van Gapard, onder de eeuwenoude eikenboom.

In deze sessies gaan we samen op onderzoek naar waar jij nu tegen aanloopt, houden we een talentengesprek en brengen we in kaart waar jij blij van wordt. Wat jouw zielenmissie is, jouw zingeving en kernboodschap voor jouw coachees. 

Ontdek nieuwe inzichten en vind nieuwe energie.

1

Creativiteit aanspreken

Jezelf op een nieuwe manier uiten, met behulp van creatieve werkvormen. Het aanwakkeren van je eigen creativiteit waarmee je jezelf een nieuwe blik biedt op de situatie en daarmee nieuwe inzichten kan geven. Het losmaken van de mentale stroom en de focus leggen op handenwerk, gevoel, intentie en toeval om op een ongedwongen, ludieke wijze meer inzicht te krijgen. De creatieve werkvormen zijn door ons ontwikkeld en vinden plaats in,  zijn geïnspireerd door en maken gebruik van de prachtige omgeving

Lichaam en geest

Massage is goed voor lichaam en geest! Een moment voor jezelf nemen om te ontspannen en te genieten.

Wij bieden een holistische massage waarin er ruimte is voor ervaren, bewustworden en loslaten.

Als je aangeraakt word, en je voelt zelfs in je lijf wat je al zo lang bezig hield….. dan zal dit je helpen deze dagen ten volle te benutten.

Voeding

 Lekker eten tijdens deze periode  van groei en reflectie is essentieel vinden wij. Hiervoor zorgen wij met gezonde,  gevarieerde en heerlijke maaltijden. Lokaal, voornamelijk biologisch en aangepast aan uw wensen. 

Karijn Breuning

Cato Breuning

Elsebeth van leeuwen

Wil je mee? We doen eerst een voorgesprek!

We maken een afspraak voor een voorgesprek waarin je al je vragen kunt stellen en we in gaan op onze werkwijze. We spreken onze beide verwachtingen uit en beslissen of we het laten doorgaan. maak snel je afspraak!  

 

 

Ik wil graag een afspraak maken

Wat zeggen andere deelnemers?

Het was echt zo fijn om samen te mogen afdalen in onze ijsbergen en elkaar mooie talenten toe te dichten!

I. van Meggelen

coach

Karijn neemt je in 5 dagen op een fijne manier mee door alle lagen van haar ijsberg van gedrag naar gevoel en belemmerende en helpende overtuigingen naar je talenten en uiteindelijk je kern. Dat doet ze op een hele verbindende en toegankelijke manier waardoor ik mezelf weer een beetje beter heb leren kennen en weet wat mijn pad is. Het was een bijzondere reis … 

J. Kruijssen

coach, teamcoach

Na een week focus op mezelf, waar ik sta en wie ik wil en kan zijn, kijk ik weer met een frisse blik naar mijzelf en mijn toekomst. Bedankt Karijn Breuning voor deze mooie reis door mijn IJsberg! Super leuk en fijn om deze reis met een groep nieuwe mensen te mogen maken. In deze tijd waarin we zo weinig mensen ontmoeten is nieuwe verbindingen aangaan een extra bijzonder en belangrijk.

S. Valkenhoef

hulpverlener

Eye opener aangaande andere manier van naar jezelf kijken via ijsberg en talenten; ondersteunend in je proces van zelfwaardering; leert met en van elkaar; mooi proces, licht en diep.

Karijn is kalm, kundig, betrokken, open, enthousiast, liefdevol, respectvol, fun (er wordt ook veel gelachen!), je creert veilige space en sfeer; je brengt modellen moeiteloos en zonder poeha in, je durft kwetsbaar te zijn

M.J Boesten

coach

Je bent een “rotsvaste” begeleider in die zin dat je onvoorwaardelijk voor veiligheid, voortgang en positiviteit gaat. Je hebt alle vertrouwen in ieders pad en stimuleert ons om te onderzoeken, te spelen en creatief te zijn op onze tocht. Je bent enthousiast en je begeleidt ons kundig door de tocht. IK heb van jouw passie genoten lieve Karijn, heel erg dank je wel 

R. vd Boomen

Veel gestelde vragen

Zit de reis ook in de prijs?

Nee! Je kan namelijk met de auto komen, vliegtuig of trein. Dat kan je zelf bepalen. Je betaalt voor het eten, de coaching, de massage en de werkvormen.

Waar kan ik het beste naar toe reizen?

Met het vliegtuig naar Bergerac. Daar halen we je op!

Met de trein. Je kan het beste naar het station in Mussidan gaan, We halen je daar op.

Met de auto. Het is ongeveer 995 kilometer, dus 10-12 uur rijden. Ja gaat naar Gapard, Issac in Frankrijk

Kunnen we met meer mensen komen?

Prima! Laat ons dat even van te voren weten. We hebben altijd een voorgesprek en kijken dan samen wat voor jouw groeiproces het beste werkt.

Krijg ik een factuur?

Ja je krijgt een factuur. Je kan ook in termijnen betalen. Laat ons dan even weten dat je dat wilt. We maken dan samen afspraken.

Wanneer kan ik niet meedoen?

Als je psychische problematiek hebt waardoor je niet kunt meedoen, of je twijfelt hier over ( zoals een vastgestelde depressie) Geef dit dan aan in het voorgesprek en we kijken samen wat er mogelijk is.

Don't Be Shy

If we didn’t answer all of your questions, feel free to drop us a line anytime.